Ksilk Keratin je kompanija iz Beograda sa kojom sarađujem godinama.

Radili smo replike stranih kataloga i dizajn novih.

Priprema za štampu i kater za aplikaciju logotipa na različitim predmetima – tampon štampa za prese i neravne površine i sito štampa. Štampali smo aplikacije logotipa na različitim predmetima – presa za kosu, češalj.

Sarađivala sam sa raznim štamparijama iz Beograda za nalepnice za izloge. Tada sam teško pronašla štampariju koja je recimo, mogla da izvede štampu offset+ zlatotisak+ lepak sa štampane površine kako bi se nalepnica lepila unutar izloga. Iskustvo je ovde odigralo bitnu ulogu jer dizajneri često mogu da osmisle nešto što nije izvodljivo u praksi.

Neki zadaci su bili i jednostavniji kao na primer, vizit karte, razne vrste info flajera.

Za njih sam radila i dizajn untrašnjeg brendiranja salona sa posterima koji su se lepili na zid, a štampali smo i banere raznih veličina.

Takođe smo radili dizajn štanda za sajam kozmetike. Vizual sam radila u ScatchUp-u, 3D programu, da bismo imali jasan uvid da što bolje obezbedimo sigurnost proizvoda koji su trebali pritom da budu najbolje prikazani na policama. U isto vreme trebalo je osmisliti laku prolaznost unutar samog štanda. Naravno, prepress za brendiranje je dalje pripreman u Adobe programima.

Dizajn kutija, omota, kesa, brendiranje izloga su takođe neke od stvari koje smo radili.