Kruška

Naziv ``Kruška`` je sinteza proizišla iz proste igre rečima.

Moje ime je Tijana i stojim iza Kruške. Na prvi pogled naziv Kruška i nema nikakve veze sa imenom Tijana. Put dizajna i kreativnosti je neretko baš takav. Veza konačnog rešenja sa idejom može često da bude sakrivena ili bar da nije očigledna isprva. Uprkos tome, uvek je rezultat kreativnog promišljanja i povezivanja. Tako je i Kruška nastala iz nadimka i rime putem: Tijana - Tina - Tinuška - Kruška.
Sarađujmo
10+
Godina iskustva
100+
Klijenata
200+
završenih projekata
100K
Fotografija- ko još broji?
Javite se

Kruška ima rešenje

Ukoliko se nalazite u nekoj od sledećih situacija, slobodno mi se javite. Dostupna sam na broju telefona sa sajta, ili mi uputite mejl na adresu koja je prikazana ispod, ili putem kontakt formulara.

NEMAM LOGO, KREĆEM NOVI BIZNIS
Ako počinjete biznis od početka, javite mi se da podelimo ideje, inspiraciju. Logotip je osnova svega. Sa logotipom ste na pola puta do kompletnog vizuelnog rešenja.
IMAM LOGO, TREBA MI REBRENDING
Ako vam je stari logo i treba da se modernizuje ili prilagodi novom duhu biznisa, javite mi se.
IMAM LOGO, TREBA MI DIZAJN PROMO MATERIJALA
Nadogradnja dizajna sa aplikacijom logotipa podrazumeva sve što se nadovezuje na logo u marketingu. Bilo da su to posteri, katalozi, letak ili bilo koji vid oglašavanja, dizajn treba da na dosledan, pregledan i jasan način predstavlja vaš biznis.
IMAM LOGO, TREBA MI DIZAJN IZLOGA ILI ŠTANDA
Ako otvarate novi lokal, dizan izloga je prvi utisak i kontakt sa potencijalnim klijentima. Zato vam je potrebno profesionalno rešenje. Brendiranje izloga je prvi i direktni vid komunikacije i ne treba zanemariti njegovu važnost. Zato mi se javite.
TREBAJU MI PROMO FOTOGRAFIJE
Kvalitetna fotografija na najbolji način opisuje vaš proizvod ili uslugu. U vremenu u kojem fotografija diktira prodaju, izlišno je govoriti o važnosti profesionalnih fotografija za uspeh biznisa. Ukoliko vam trebaju profesionalne fotografije, javite mi se.

Pošaljite poruku ili upit